Tikkie donatie Stichting Help Syrië

Wat doet u?

INZAMELPUNTEN GEZOCHT!

We merken dat er veel vraag is om op diverse locaties een inzamelpunt actief te hebben. Wil en kunt u ons daarbij helpen? Anoniem kan ook!

We horen graag van u!

U levert uw bijdrage in de vorm van kleding en spullen te brengen naar een van de inzamelpunten. Deze zijn weergegeven op de website van Stichting Help Syrië. Help ons met de transportkosten door geld te doneren naar rekeningnummer NL68 ABNA 0617 7905 90 ten name van Stichting Help Syrië.

Verder kunt u ook als vrijwilliger bij ons aan de slag:

• KOERIER: U kunt helpen met af en toe een rit maken om kleding op te halen
  • INZAMELPUNT: Als u een schuur of een plek heeft waar u kleding kunt inzamelen. Wij halen op vanaf 10 zakken.
  • SORTEERDER: In onze loods meehelpen kleding op kwaliteit en maat te sorteren.
  • BOEKHOUDER: voor 5 uur per maand, in de omgeving van Deventer, een boekhouder die ons helpt de A.N.B.I status te verkrijgen.

• Heeft u andere ideeen die ons kunnen helpen? Graag, neem contact op

Voor alle bovenstaande vacatures, op vrijwillge basis, neem contact op via het onderstaande formulier.

Als u meer informatie wilt bel 06 5523 2950

Vink dit aan als u op de hoogte wenst te blijven van de activiteiten van Stiching Help Syrië.

Alle kleine beetjes helpen! Samen met u willen wij iets betekenen voor de mensen die zijn getroffen door de oorlog in Syrië.

Stichting Help Syrië

In het nieuws

2020 Funx.nl radio Interview met inzamelpunt Lelystad.

2020 Omroep Flevoland was bij inzamelpunt Lelystad.

2017 Deventer Post - Stichting Help Syrië is op zoek naar chauffeurs voor het ophalen van ingezamelde kleding.

T: 06 5523 2950
Bereklauw 167 422SB Deventer